Burn The Witch 0.8 izle

Burn the Witch 0.8 izle. Burn the Witch Special izle. Burn the Witch Özel Bölüm izle.

Burn the Witch 0.8 izle. Türkçe altyazılı Burn The Witch 0.8 special ( özel bölüm) indirmek için tıkla!

Burn the Witch 0.8 special bölümü Türkçe altyazılı ile sorunsuz izlemek için dosyayı indirinonline ön izleme yaparsanız altyazıları görüntüleyemeyebilirsiniz. En iyi deneyim için bilgisayardan şu araçlardan birini kullanabilirsiniz: Media Player Classic, K Lite Codec veya SMPlayer. Hem bölüm dosyasını hem altyazı srt dosyasını indirip altyazı dosyasını videonun üzerine sürükle bırak yapabilirsiniz veya herhangi bir klasör oluşturup video ve altyazı dosyasını bu klasörün içine birlikte atabilirsiniz.

Android telefonlardan ise MPV Android uygulamasını kullanabilirsiniz.

Not: Burn the Witch ve daha fazla anime için anime.fantastica Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın!

Bleach’in mangakası Tite Kubo‘ya ait Burn the Witch serisi Burn the Witch 0.8 Special bölümü ile karşımızda. Öncelikle Burn the Witch serisine henüz hiç başlamadıysanız doğru yerdesiniz çünkü Burn the Witch 0.8 özel bölümü serinin giriş bölümü oluyor.

burn the witch 0.8 izle

2020 yılında 3 bölümden oluşan anime filmi formatında Burn the Witch animesi izleyiciyle buluşmuştu fakat hikayenin en başı adından da anlaşılacağı üzere Burn The Witch 0.8 oluyor. Hikaye anime filmi formatındaki 3 bölümle devam ediyor. Bir de onun devamının da ilerleyen dönemlerde geleceği konuşuluyor.

Tite Kubo’nun Bleach’ten sonra üzerinde çalıştığı Burn the Witch serisinin giriş bölümü olan Burn the Witch 0.8 Special bölümü 28 dakika olarak karşımıza çıkıyor. 3 bölümden oluşan anime filmi de toplamda yaklaşık 1 saat uzunluğundaydı. Yani öyle Bleach gibi uzun bir seri beklemeyin fakat serinin 2. sezon ile devam edeceğine dair bazı gelişmeler de var.

Bleach’ten farklı olarak animeyi Studio Colorido ve team Yamahitsuji hazırladı. Tıpkı önceki anime filminin de yapımını üstlendikleri gibi. Tite Kubo karakter tasarımları kendini belli etse de hem stüdyo kaynaklı olarak hem de farklı bir seri olmasından dolayı daha farklı bir çizgide karşımıza çıkıyor Burn the Witch. Studio Pierrot da Bleach dışındaki işlerinde öyle pek övgüyle bahsedilebilecek bir stüdyo değildi ancak Bleach görsel anlamda herkesi fazlasıyla tatmin etmeyi başarmıştı.

burn the witch 0.8 izle

Tite Kubo’nun Bleach animesinin yapımına doğrudan etki ettiğini ve anime ekibinin başında bulunduğunu biliyorsunuzdur. Bleach TYBW Part 3 izlemek için sabırsızlananlar da az değil. Devam eden Bleach Thousand Year Blood War anime serisi, Japonya’da mangakanın düzenlemekte olduğu Bleach sergileri, yeni çıkacak Bleach oyunlarına yapılacak karakter tasarımları, Bleach Rock Müzikali derken oldukça yoğun bir yıl geçirecek olan ve hayranların da Bleach Hell Arc’ı beklediği Tite Kubo, Burn the Witch’i kısa vadede nereye kadar devam ettirebilir bilinmez.

Burn the Witch izledin mi? Seri hakkındaki düşüncelerin neler? Devamını görmek ister misin? Yorumlarda belirt.

Hızlıca Paylaş!