Bleach Thousand Year Blood War 15. Bölüm

Bleach Thousand Year Blood War 15 Bölüm ( Bleach Sennen Kessen-hen 15. Bölüm )

BLEACH THOUSAND YEAR BLOOD WAR 15. BÖLÜMÜ TÜRKÇE ALTYAZILI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Not: Bleach Thousand Year Blood War 15. bölüm için  anime.fantastica Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın!

Bleach Thousand Year Blood War 15. bölüm karşımızda. Geçen hafta başlayan Bleach The Seperation sezonunun 2. bölümü olan Bleach Sennen Kessen-hen 15. Bölüm final arcın beklenen karşılaşmalarından birine konuk oluyor.

Bleach Thousand Year Blood War 15. Bölüm Peace From the Shadows

Bleach Thousand Year Blood War 15 Bölüm izle

Bleach Sennnen Kessen-hen 15. Bölüm Peace From the Shadows

Bleach Thousand Year Blood War 14. Bölüm dövüş ve fazla aksiyon içermeyen Bleach Thousand Year Blood War Part 2’nin ilk bölümüydü. Bleach Thousand Year Blood War Part 2 2. Bölümde ise yine işler kızışmaya başlıyor. Kurotsuchi Mayuri ve Bazz-B gibi karakterleri de görüyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=nl9vDVFJql0

Bleach Thousand Year Blood War Kaç Bölüm Olacak?

Manganın final arcını animeye uyarlayan Bleach Thousand Year Blood War toplamda 52 bölüm olacak. Henüz toplamda Bleach Thousand Year Blood War 15. bölüm an itibariyle yayınlanıyor.

Toplamda final arc 4 part’a bölünecek. Her part 13 bölümden oluşup 13 x 4 = 52 bölüm tamamlanacak. Yani yayınlanmakta olan Bleach the Separation ( Bleach: Sennen Kessen-hen – Ketsubetsu-tan ) sezonu da 13 bölüm sürecek. Tıpkı Bleach Sennen Kessen-hen Part 1 gibi.

Manganın final arcını uyarlamanın yanı sıra anime ekibinde doğrudan yapım süreçlerine dahil olan ve anime ekibini yönlendiren mangaka Tite Kubo’nun önderliğinde yeni sahnelerin de eklenmeye devam edeceğini biliyoruz. Ancak süre kısıtlaması da göz önünde bulundurulmalı. Gidip manganın 2 katı kadar içerik beklemek mantıklı olmayacaktır.

bleach thousand year blood war 15 bolum izle

Bleach Thousand Year Blood War 15. Bölüm izlediniz mi? Bleach Sennen Kessen-hen 15. Bölüm için puanınızı ve yorumlarınızı yorum kısmına yazmayı unutmayın.

Şimdi puanlama ve yorum yapma zamanı! Yorum yapabilmek için sayfada aşağı doğru indiğinizde yorumlar kısmı yüklenecektir. Disqus hesabınız varsa direkt yoksa da “Konuk olarak yorum yapmak istiyorum” kısmını işaretleyerek herhangi bir ad ve e-posta ile yorum yapabilirsiniz.

bleach thousand year blood war 15 bolum izle

Toplamda Bleach 381. Bölüm olan bu bölüme puan verip yorum yapmayı unutmayın.

Hızlıca Paylaş!