Bleach The Separation 2. Fragman

Bleach The Separation Yeni Bölümleriyle Bizlerle ( Bleach Thousand Year Blood War 2. Sezon )

Bleach the Separation nihayet bizlerle. Yıllardır hayranları tarafından merakla beklenen hatta zaman zaman hayranlarını artık umutsuzluğa yönelten Bleach Thousand Year Blood War ( Bleach TYBW ) animesi  2022 yılında anime dünyasına bomba gibi geri dönmüş, MyAnimeList, IMDb gibi mecralarda puan ortalamalarıyla da anime tarihinin zirvelerine konmuştu. Şimdi ise gelin Bleach the Seperation 2. fragmanını izleyelim. İşte karşınızda Bleach Thousand Year Blood War 2. Sezon fragmanı!

Bleach The Separation ( Bleach TYBW Part 2) Sennen Kessen-hen Part 1’in kaldığı yerden devam ediyor ve aslında Bleach TYBW 14. bölüm ile başlıyor. 8 Temmuz 2023 başlangıç tarihli animenin ilk 2 bölümü ( Bleach TYBW 14. Bölüm ve Bleach TYBW 15. Bölüm ) mangaka Tite Kubo’nun doğum gününde gerçekleştirilen özel bir etkinlikte gösterilmişti. Özel gösterime Tite Kubo Fan Club üyeleriyle birlikte seçili kişi katılabildi. Aynı zamanda mangakanın doğum gününü kutlama şansları da buldular.

bleach the separation izle

Bleach TYBW Part 2 Eklenecek Yeni Sahneler ve Bankai

Bleach The Separation için fragmanı, özel gösterimi, mangakanın açıklamaları ve sızıntılarla birlikte pek çok bilgi internette yayılmaya başladı. Bleach Thousand Year Blood War Part 1’de de yeni eklenen sahneler, orijinal Gotei 13, ilk Gotei 13 kaptanları gibi bizzat mangaka Tite Kubo’nun hazırladığı animeye özel sahneler vardı. Bunlar Bleach: Sennen Kessen-hen – Ketsubetsu-tan animesinde artarak devam ediyor.

Öncelikle mangakanın yeterli zaman olmadığı için mangaya ekleyemediği bir dövüş ve mangada gösterilmeyen Bankai dikkat çekiyor. Yukarıda paylaşılan Bleach the Seperation 2. fragmanını izleyenler spoileri aldı zaten. Mangada Bankai kullanması gösterilmeyen ama animede olacak ilk karakter Hirako Shinji. Bunu tanıtım videosunda açık açık gösterdikleri için gizlemeye gerek yok. Bu önemli gelişme dışında bu Bleach Thousand Year Blood War 2. Sezon için yetişir mi bilinmez ama ilk sezonun sonunda Hisagi’nin Bankai hakkında diyalogları dikkat çekmişti.

bleach the separation izle

Bunların dışında ise yeni kısa kısa sahneler elbette ekleniyor. İlk sezonda olduğu gibi pek çok bölümde karşılaşacağız. Animenin ilk 2 bölümü gösterildiğinden hemen başta yeni sahneler konusunda çok büyük beklentiye girmek yanlış olacaktır daha çok Omeada gibi karakterlerin olduğu sahnelerde farklılıklar dikkat çekiyor.

BLEACH THOUSAND YEAR BLOOD WAR 2. SEZON PUAN REKORU KIRACAK MI?

The Separation ismini veren olay ise tabii ki ilk sezonun sonunda gördüğümüz Ichigo ile Uryuu’nun ayrı düşmesi oluyor.

Bleach TYBW Part 2’yi siz de bizler gibi merakla bekliyor muydunuz? Sizce yine MAL ve IMDb gibi listeleri domine edebilecek mi? 

Hızlıca Paylaş!