Bleach Thousand Year Blood War 2. Sezon

Bleach Thousand Year Blood War 2. Sezon Part 2

Not: Bleach Thousand Year Blood War yeni bölümleri için  anime.fantastica Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın!

Hemen aşağıdaki linkten Türkçe Altyazılı BLEACH TYBW PART 2 bölümlerini indirebilirsiniz.

BLEACH TYBW PART 2 BÖLÜMLER 14 – 16
BLEACH TYBW PART 2 BÖLÜMLER 17 – 26

Bleach yeni sezon bölümlerini Türkçe altyazılı ile sorunsuz izlemek için dosyayı indirinonline ön izleme yaparsanız altyazıları görüntüleyemeyebilirsiniz. En iyi deneyim için bilgisayardan şu araçlardan birini kullanabilirsiniz: Media Player Classic, K Lite Codec veya SMPlayer. Android telefonlardan ise MPV Android uygulamasını kullanabilirsiniz. Bankai, özel saldırı vs anlamları gibi içerikler için script çalışmakta ve altyazılar için destekli bir playerdan izlemelisiniz aksi halde yazıları görüntüleyemeyebilir ya da karakter sıkıntısı yaşayabilirsiniz.

Bleach Thousand Year Blood War Part 2 tarihi daha Bleach Sennen Kessen-hen anime serisinin partlara bölünerek karşımıza çıkacağı açıklamasından beri merak ediliyordu. Animenin devamı için hayranlar 10 sene beklemişti ve Bleach Thousand Year Blood War 13. bölümden sonra Bleach Thousand Year Blood War Part 1 bitecek ve Bleach Thousand Year Blood War Part 2 için beklemek gerekecekti. Bleach animesinin ne zaman devam edeceği konusunda kimi yerlerde çeşitli tablolar 3 ayda bir devam eden sezonlar, tarihler Nisan ayı gibi haberler paylaşılırken anime.fantastica Instagram hesabımız başta olmak üzere bunların doğru olmadığını paylaşmıştık. Yapılan resmi duyuruya göre Bleach Thousand Year Blood War Part 2 8 Temmuz 2023’te devam edecekti ve artık Bleach Thousand Year Blood War 2. Sezon izleyebiliyoruz.

Bleach Thousand Year Blood War 2. Sezon izle

Bleach Thousand Year Blood War 2. Sezon Videosunu İzleyin

Bleach Thousand Year Blood War Part 2 için resmi tanıtım videosu Bleach Sennen Kessen-hen Part 2 tarihi duyurusu ile birlikte paylaşıldı. İşte karşınızda Bleach Thousand Year Blood War Part 2 için ilk paylaşılan sahneleri izle!

Bleach Thousand Year Blood War Kaç Part Olacak?

Bleach Thousand Year Blood War 4 Part halinde planlanmıştı. Bu bilgi anime daha yayına başlamadan önce paylaşılmıştı. Partların 13 bölüm toplamda 52 bölüm olarak planlama yapıldı. Tabii ki 6 ay ara az bir zaman değil. Diğer partlar arası da benzer bir ara verirse Bleach Thousand Year Blood War finali oldukça ileri bir tarihte olacak. O zamana kadar şartlar değişebilir buna bağlı olarak da planlarda değişiklik yapılması söz konusu olabilir.

Bleach Sennen Kessen-hen anime serisi için planlanan başlangıç tarihi Ekim 2022’den çok daha önceydi. Ancak pandemi başta olmak üzere çeşitli sebeplerden dolayı hedeflenen tarihten daha geç başlamak zorunda kalmıştı.

Anime Serileri Neden Partlar Halinde Geliyor?

Yapım stüdyosundaki kaynak sınırları, prodüksiyon kalitesinin yakın çizgide devam ettirebilmesi gibi konular için daha fazla zamana yayma ihtiyacı ve finansmanların kontrol edilebilmeleri gibi nedenler başta olmak üzere anime sezonları part’lara bölme stratejisi özellikle yüksek maliyetli anime serileri için günümüzde tercih edilebiliyor. Part’ları en çok bölmesiyle ünlenen Shingeki no Kyojin anime serisi Wit Studio ile beraber olmuştu fakat Wit Studio başta finansmanların yönetmekte zorlanması nedeniyle final sezon için anlaşamamış ve MAPPA stüdyosuna animenin devamını teslim etmişti.

Bleach Sennen Kessen-hen Part 2 Yeni Eklenecek Sahnelerle Gelecek

Mangaka Tite Kubo, Jump Festa 2023’te yer alan Bleach Super Stage Ex yayınında eklenecek yeni sahneler ve animenin devamı ile ilgili nasıl bir çalışma olduğuna dair sorulara cevap verirken Bleach Sennen Kessen-hen Part 2 için geceleri saat 3’e kadar çalıştığını, çok az uyuduğunu ve daha fazla yeni sahne ekleyeceğini söylemişti. Part 1’de eklenen yeni sahneler özellikle animenin 7. bölümü ve ilk Gotei 13 kaptanları sahneleri büyük beğeni kazanmıştı.

Tabii ki 10 yıl bekleyen anime hayranları için yeniden partlar arası beklemek bir kader olacak. Bu stratejiyi eleştiren, beklemek istemeyen çoğu hayranın olduğu doğru fakat ortaya çıkan yapım kalitesi olarak animenin hayranların büyük ölçüde beklentilerini karşılamış gibi. Bleach Sennen Kessen-hen Part 1 bittiği günde bile IMDB listelerinin tüm animelerin zirvesinde tüm zamanların en yüksek puanına sahip, MyAnimeList’te tepelerde yer alıyor ve Anime Corner’da 2 ay boyunca üst üste her hafta haftanın en iyi animesi seçiliyordu.

Bleach Thousand Year Blood War Part 2 izlemeyi planlıyor musunuz?

Bleach TYBW Part 2 izle 14. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bleach TYBW Part 2 izle 15. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bleach TYBW Part 2 izle 16. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bleach TYBW Part 2 izle 17. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bleach TYBW Part 2 izle 18. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bleach TYBW Part 2 izle 19. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bleach TYBW Part 2 izle 20. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bleach TYBW Part 2 izle 21. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bleach TYBW Part 2 izle 22. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bleach TYBW Part 2 izle 23. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bleach TYBW Part 2 izle 24. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bleach TYBW Part 2 izle 25. Bölüm Türkçe Altyazılı

Bleach TYBW Part 2 izle 26. Bölüm Türkçe Altyazılı

Hızlıca Paylaş!