Sword Art Online Anime İzleme Sırası

Sword Art Online Anime İzleme Sırası Nasıl?

Yaklaşık olarak her sene olduğu gibi bu sene de yeni bir hikayeyle gündeme oturmaya hazır olan Sword Art Online serisi için izleme sıralaması hazırladık. Sword Art Online izleme sırası detaylandırmadan önce yeni gelen serinin adından da bahsedelim. Sword Art Online: Progressive Movie – Hoshi Naki Yoru no Aria isimli anime filmi 30 Ekim 2021 tarihinde Japonya’da vizyona girdi. Yeni gelen film, hikayenin hangi kısmında geçtiğini merak edenlerin cevabı da bu listede!Sword Art Online İzleme Sırası

1- Sword Art Online (TV Serisi, 2012)

Sword Art Online İzleme Sırası

Kirito isimli ana karakterimizin, Sword Art Online adlı oyuna giriş yapmasıyla hayatı büyük ölçüde değişmeye başlar. Bu değişikliğin nedenini merak ediyorsanız, izlerken o anı yaşamanızı tavsiye ederim.

2-Sword Art Online: Progressive Movie – Hoshi Naki Yoru no Aria (Alternatif Film, 2021)

Sword Art Online İzleme Sırası

Şu anda vizyonda olan anime filminin konusu neredeyse ilk sezonla aynı. Kısaca bahsetmek gerekirse, bu sefer yaşanan her şeyi Asuna’nın bakış açısıyla göreceğiz.

3-Sword Art Online: Extra Edition (Özel Bölüm, 2013)

SAO izleme sırası

İlk sezona ek olarak, bu özel bölümün çoğunluğu tekrar bölümü olarak geçmektedir. Bölümün içerisinde devam sezonuyla alakalı sahneler var bundan dolayı göz atmakta yarar var.

4-Sword Art Online II (TV Serisi, 2014)

SAO izleme sırası

Kirito ve arkadaşları yeni bir oyuna giriş yaparlar. Bu seferki oyunları ateşli silah ağırlıktadır. Ama her zamanki gibi Kirito’nun başı beladan kurtulmaz…

5-Sword Art Online Movie: Ordinal Scale (Film, 2017)

SAO Anime Serileri

Asuna ve arkadaşlarının severek oynadığı Ordinal Scale isimli oyuna Kirito da dahil olur.  Üstelik Artırılmış Gerçelik özelliğine sahip bu oyun, Kirito için yeni bir maceraya yol açacaktır.

6-Sword Art Online: Alicization (TV Serisi, 2018-2019)

Sword Art Online Anime Serileri

Sword Art Online oyunundaki başarısından dolayı Kirito’ya özel bir teklif gelir. İlk olarak her şey normal görünse de, bu teklif Kirito için çok ciddi sonuçlara yol açacaktır.

7-Sword Art Online: Alicization – War of Underworld (TV Serisi, 2019)

SAO Anime Serileri

”Alicization” adı verilen bu projeye Asuna da dahil olur. Yaşanan bazı üzücü olaylardan dolayı Kirito artık eskisi gibi değildir. Başka bir deyişle, bu sefer Kirito’yu kurtarmak arkadaşlarının elindedir.

8-Sword Art Online: Alicization – War of Underworld 2nd Season (TV Serisi, 2020)

Sword Art Online Anime Serileri

Arkadaşlarının desteği ve güveni sayesinde Kirito yavaş yavaş kendine gelmeye başlar. Önünde dünyanın en büyük düşmanı ve en ağır seçimi bulunmaktadır. Kirito bu evreni kurtarmak için nasıl bir seçim yapacaktır?

Daha fazlası için anime.fantastica Instagram sayfasını takip edin!

Hızlıca Paylaş!