2021 Kış Sezonu Özeti

Hala Kararsız Olanlar İçin 2021 Kış Sezonuna Kısa Bir Bakış

Bu yazımda sizlere, geçtiğimiz sezonda çıkmış animeleri kısaca anlatacağım. Çoğunluğu devam sezonu olan animelerden, beğendiğiniz olursa mutlaka izleyin. ^_^

Shingeki no Kyojin: The Final Season

2021 Kış Sezonu Özeti


İsminden de anlaşıldığı gibi serimizin son sezonu geldi. Artık serinin son dönüm noktasındayız; insanlar ve devlerin son kapışması. Bakalım bizi ters köşe mi yapacak yoksa aman zaten ben böyle bitmesini bekliyordum mu dedirtecek hep birlikte göreceğiz. Eğer ki seriyi hiç izlemediyseniz başlamanın tam sırası.

Yakusoku no Neverland 2nd Season

2021 Kış Sezonu Özeti


Serinin ikinci sezonunda, olaylar kaldığı yerden devam ediyor. Fazla detaya girmeden anlatmak gerekirse, karakterlerimizin özgürlük savaşı daha yeni başladı. Buldukları kitap sayesinde hayatta kalmaya çabalayan ekibimizi, acaba daha ne gibi zorluklar bekliyor olacak?

Horimiya

2021 Kış Sezonu Özeti


Sezonda beklediğim ve umduğumu bulduğum çerez niyetine izlenebilecek tatlış romcom serimiz kendisi. Lisede yaşanan aşk ve dostluklar üzerine kurulu animemiz, dokuz tane karakterin birbirleriyle olan bağını konu alıyor. Eğer sıkıldıysanız ve izleyecek bir şeyler arıyorsanız tam size göre.

Dr. Stone: Stone Wars

2021 Kış Sezonu Özeti


Dr. Stone serisinin devam sezonu olan animemizde Senkuu bütün taş insanların uyanmasını isterken, Tsukasa sadece işe yarayabilecek ve insanlığı ileri taşıyabileceklerin seçilmesi taraftarıdır. Mesele böyle olunca taraflar arasındaki iki farklı ideal dünya için savaş başlar!

Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu

2021 Kış Sezonu Özeti


Ve karşınızda bu sezonun bomba isekai animesi. Geçmiş hayatında zorbalık görmüş ve depresyonda olan karakterimiz kendini yeni bir dünyada yeni hayatında Rudeus olarak bulur. Geçmiş hayatındaki anıları ve bilgisi sayesinde yeni hayatına çabuk adapte olur. Büyülerin ve krallıkların olduğu bu dünyada bakalım mutlu olabilecek mi…

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 2nd Season Part 2

2021 Kış Sezonu Özeti


İsminden de anlaşılacağı gibi ikinci sezonunun ikinci partı yayınlandı. Subaru artık ‘ölüm döngüsü’ ve Günah Cadıları hakkında daha çok bilgiye sahiptir. Emilia ve arkadaşlarını daha fazla kötü olay yaşanmadan kurtarmak için yemin etmiştir.

Tensei Shitara Slime Datta Ken 2nd Season

2021 Kış Sezonu Özeti


Serimiz kaldığı yerden devam etmekte, Jura Tempest klanı büyümektedir ve sırada hayvan krallığı Eurazania ile tanışma vardır. Kral Gazel ile görüşmeden sonra insanlar ve canavarlar arasında tansiyon yükselir ve Rimuru karşısında şu zamana kadar en güçlü rakibi ile karşılaşır.

Wonder Egg Priority

2021 Kış Sezonu Özeti


Bu, ıssız bir atari salonundan gizemli bir yumurta bulunca kaderi sonsuza kadar değişen, içine kapanık Ai’nin hikayesidir. Yumurtayı kırdıktan sonra rüyaları, gerçeğe dönüşür ve Ai insanları bu güç ile kurtarmak için uğraşır.

5-toubun no Hanayome ∬

2021 Kış Sezonu Özeti


Öğretmenleri Fuutarou sayesinde beşiz kardeşlerin dersleri sonunda ilerleme kaydetmiştir ve mezuniyetlerine az kalmıştır. Ama derslerde olan olaylar ve Fuutarou’nun bu olaylara bulaşmasıyla aralarındaki ilişkiler daha da karmaşa içine girmiştir. Bu ilişkiler acaba geçmişte kızlardan bir tanesi ile yaşadığı şeye işaret miydi?

Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi

2021 Kış Sezonu Özeti


Keyaru yara ne kadar ölümcül olursa olsun her şeyi iyileştirme yeteğinine sahiptir. Fakat bu gücü yüzünden bir çok test ve sayısız işkenceye maruz kalır. İyileştirme gücü aynı zamanda insanların anılarını ve güçlerini çalmaya yarıyor ve onu güçlendiriyor. Sonunda en güçlü büyüsünü yaparak dünyayı sıfırlar ve geçmişte yaşadığı olaylardan intikam almaya ant içer.

Beastars 2nd Season

2021 Kış Sezonu Özeti


Beastar, etobur ve otobur hayvan toplumunda eşitsizlikle savaşarak onları birleştirmek için savaşan hayvanlara verilen ünvandır. Cherryton Akademisi’nde böyle lider olmadan beş yıl geçti ve üstüne okulda bir cinayet işlendi. Bunun üstüne farklı türler arasında gerilim arttı, barışı ve huzuru sağlamak için yeni bir Beastar gerekiyordu.

SK∞

2021 Kış Sezonu Özeti


Lise öğrencisi Reki’nin tek tutkusu kaykay yapmaktır. Geceleri, S isimli yasadışı yeraltı yarış bölgesi açılır. Reki orada kolunu ve kaykayını kırar. Çalışırken sınıf arkadaşı Langa ile karşılaşır, onun hiç kaykay geçmişi yoktur fakat paraya ihtiyacı vardır. Patronun verdiği iş ile S’e giden ikili, orada sorun ile karşılaşır ve Langa’nın yarışması gerekmektedir.

Hataraku Saibou!!

2021 Kış Sezonu Özeti


İnsan vücudunun hücreleri asla uzun süre dinlenmez; her zaman, her gün yapacak ve öğrenecek yeni bir şeyler vardır. En azından U-1146 böyle düşünüyor. En son patojen avlama maceralarında U-1146, hücrelerin bazen ne kadar önemli hata yapabildiğini ve tüm bakterilerin aslında kötü olmadığını keşfeder. Herkesin kötü günleri vardır, ancak eninde sonunda her şey yoluna girer.

Kemono Jihen

2021 Kış Sezonu Özeti


Inugami, doğaüstü olaylarda uzmanlaşmış bir dedektiftir ve bir köye gelir. Burada garip olaylar dönmektedir, onları araştırmak ister ve orada bir çocukla karşılaşır. Kendine “Dorotabou” diyen çocuk, incelemeye yardımcı olur. Ama bilmediği şey, bu olay ile bu dünyada olduğunu tahmin bile edemeyeceği şeyleri öğrenmesi ile sonuçlanacağıdır.

Kumo Desu ga, Nani ka?

2021 Kış Sezonu Özeti


Lisede normal geçen bir gün, herkesin ölmesi ve başka bir dünyada reenkarne olması ile sonuçlanır. Çoğu öğrenci soylu, zengin ve prestijli insanlar olur. Bir kız hariç… Zayıf bir örümcek olan karakterimiz, yeni dünyasının RPG gibi bir sisteme sahip olduğunu keşfederek; seviye atlayarak, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır ve bir gün daha iyi bir hayata sahip olmanın hayatını kurar.

Hızlıca Paylaş!