Beşiktaş Anime Manga Projesi Yolda

Beşiktaş Anime Manga Projesi İle Hayranlarıyla Buluşuyor!

17 Ağustos 2020 tarihinde Asura film Türkiye sayfasında, futbol takımı olan Beşiktaş ile birlikte bir anime projesi başlattığını duyurdu. Projenin çıkış noktası olarak eski kulüp başkanı olan Fikret Orman’ın geçtiğimiz aylarda gerçekleştirmiş olduğu Japonya gezisinden gelmektedir. Japonya gezisinden sonra anime yapımı fikrini sunan Fikret Orman’ın fikrinin kabul edilmesi sonucu Beşiktaş Projesi ortaya çıkmıştır. Bu anime GA!TOON stilinde yapılmaktadır.

GA!TOON Nedir?

GA!TOON eski çizgi roman anlayışından kaçınmak için Will Eisner taradından icat edilen bir ardaşık çizgi roman sanatıdır. Yani çizgi romanlar ve mangalar bir birinden bağımsız panellerden oluşurken, gelişen teknoloji ile birlikte telefonlarımızda okumaya başlamamız sonucunda GA!TOON sitili oluşmuştur. GA!TOON manga ve çizgi ronların telefonlarımıza ve teknolojiye uyumlanmasıdır.

GA!TOON sitili hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz yukarıdaki videoyu inceleyebilirsiniz.

Şu anda animenin ne zaman yayınlanacağı hakkında bir bilgi yok fakat animede ki karakterler yayınlandı. Ana karakterimiz Beşiktaş’ın sembolü olan Kartal isimini taşıması ile birlikte ünlü futbolcuları da görebilceksiniz.

Şimdi bu karakterlere göz atalım biraz!!

Beşiktaş Anime izle
Beşiktaş Animesi
Beşiktaş Anime izle
Beşiktaş Anime izle

Son olarakta ana karakterlerimiz Kartal ve Yui !!

Beşiktaş Animesi

6 gün önce ise animenin ilk trailer videosu yayınlandı. Eğer spor animelerini seviyorsanız, bu animeyi mutlaka takip etmenizi öneririz.

Daha fazla bilgi için Youtube’tan GA!TOON offical sayfasını veya instagram’dan @asurafilmtr’yi takip edebilrisiniz.

Hızlıca Paylaş!