One Piece 832 İncelemesi

One Piece 832. Bölüm İncelemesi (Manga)

Geçtiğimiz bölümden kaldığımız yerden hikayeye devam ettiğimiz One Piece 832 ile açıkçası düşük bir beklentiyle okumaya başladım. Geçen bölümdeki fiyasko ve ağır klişeleşmiş hikaye akışından sonra bu bölümde de (en azından adanın bu kısmından kurtulana kadar) bir önceki bölüme benzer bir bölümün karşımıza geleceği kesindi.

İlk olarak daha önce de karşımıza gelen ve bu bölümde Carrot’ın saldırdığı tavşandan bahsetmek istiyorum. Carrot’ın dediğine bu kişi Mink değil. Yani bir nevi bu durum doğrulandı. Aynı zamanda, uzun zamandır bilinen bir gerçek olarak One Piece evreninde her bir Devil Fruit (Şeytan Meyvesi) sadece bir tane olabilir. Yani bir DF kullanıldığında, başka biri o özelliklere sahip olamıyor. Chopper’ın da DF kullanıcısı olduğunu göz önüne alınca, Big Mom’ın üyesi olan bu tavşan (ya da öğrendiğimiz adıyla Randolph) için merak artıyor. Randolph’un bu kadar bilinmeyen bir şekilde hikayeye girmesinin ardından, önümüzdeki bölümlerde daha sık göreceğimizi düşünüyorum.

One Piece 832

Geçen bölümdeki düşük espri kalitesi bu bölümde de devam etse de, en azından DF kullanıcılarına dair yeni bilgiler ediniyoruz. Görünen o ki, Nami, Carrot ve Chopper ile birlikte koşan gerçek Luffy değil. Yansıma (ayna) durumundan geçen bölüm bahsetmiştim. Bu durumda asıl Luffy bir şey dediğinde, yansıması da diyor. Burada da gördüğümüz durum bu. Ancak, DF kullanıcısı olan kopya Luffy müdahale ederek durumu kurtarmayı başarıyor.

One Piece 832

En azından önümüzdeki birkaç bölümde Big Mom’ın 8. kızı olan Brulée’ye karşı bir mücadele olacağını tahmin ederek bu kısmı geçiyorum ve One Piece 832’nin asıl olayına gelmek istiyorum.

10 yıldan fazla bir sürenin ardından Sanji ailesiyle bir araya geliyor! Germa 66 yani Vinsmoke ailesiyle ilgili detaylı bilgiler öğreniyoruz. Uzun yıllar önce bu aile North Blue (Kuzey Denizi) bölgesine hükmetmiş. Ancak şimdi toprağı olmayan, sadece gemilerden oluşan bir krallık. Tüm olay da burada başlıyor aslında. Vinsmoke’ların lideri yani Sanji’nin babası Germa 66’nın eski gücünü geri kazanmasını istiyor ve odadaki resimden de bu amaç için her şeyi yapabileceğini anlıyoruz.

One Piece 832

Tüm bunların yanında Sanji’nin kız kardeşi, Sanji’yi tatlı tatlı ikna etmeye çalışıyor. Reiju’nun amacı tabii ki kardeşini aileye geri döndürmek değil. Reiju da Germa’yı büyütmek istiyor. Tüm bu mutlu kardeş diyaloglarından sonra o ünlü babayı görüyoruz: Jajji Vinsmoke.

Jajji ve Sanji arasındaki konuşmalardan anlıyoruz ki Sanji kardeşi Yonji’yi (çok büyük ihtimalle doğru anladık) bir güzel dövmüş. Şimdi de Jajji ve Sanji karşı karşıya gelecek.

Açıkası bu bölümde çok fazla açık bir nokta yoktu Randolph dışında. Her şey açık ve net bir şekilde bizlere sunulmuştu. One Piece her ne kadar son 2 bölümdür durgun da olsa, Vinsmokeların gelişi ile bu durumun değişeceğine inanıyorum. Bakalım Jajji ve Sanji arasında neler yaşanacak!

Hızlıca Paylaş!